Najlepše mesto na svetu

Ima dosta lepih mesta,ali bih posebno izdvojila moje mesto Štubik. Ono se nalazi dvadesetak kilometara od Negotina.U mom selu se dosta ljudi bavi raznim poslovima,kao što su:stočarstvo,vinogradarstvo,pčelarstvo...Na samom ulazu nas pozdravljaju visoki i dostojanstveni borovi.Naše mesto podseća na visoravan koja je okružena blagim uzvišenjima i šumovitim brdima.

Sa obližnjeg uzvišenja Zbegovišta naše mesto se vidi kao na razglednici.Na daleko je poznat Štubik,nekada davne 1807.odigrala se slavna bitka kod Štubika i Malajnice. Pozivam vas da dođete s proleća kada je moje mesto najlepše.U proleće se lagano budi priroda iz zimskog sna,čuje se žubor planinskih potočića,ptičje pesme čine pravi orkestar,dok na livadama i pašnjacima pleše prvo livadsko cveće sa sočnom zelenom travom. Ja volim svoje selo zato što je ono po meni najlepše na svetu.

Lazić Dajana

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

Pretraživanje

Oblačno

0°C

Beograd

Oblačno
Vlažnost: 82%
Vjetar: JI brzine 11.27 km/h
Srijeda
Djelomično oblačno
0°C / 5°C
Četvrtak
Uglavnom sunčano
-1°C / 7°C
Petak
Uglavnom sunčano
-1°C / 6°C
Subota
Djelomično oblačno
-1°C / 7°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".