Cudan je ovaj svet u meni

Desilo se,ni sama ne znam kako, ali evo,zbog tebe poludi svako. Sto se to u meni dogadja, Zasto me sve,odjednom pogadja. Ne znam zasto,ne znam ni kako, al zaljubih se u tebe,veoma lako. Da li je to ljubav,il nesto drugo al je ovo osecanje veoma jako. Pitam se samo Da li se i ti osecas ovako? Zasto sad ,odjednom, ne mogu da mislim,ne mogu da jedem, al kad sam s tobom,pocinjem da predem. I sta se to cudno dogadja u meni, Zasto zbog tebe,sve u meni rumeni I dokle ce vise sve ovo da traje, srce se moje,tebi vec predaje. Zar ne vidis ti to, sve na meni,zaljubljenost odaje zbog tebe,cudan je ovaj svet u meni, zato hajde vise, u akciju kreni!

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.