Rastanak s učiteljicom

Posle četiti godine druženja došlo je vreme da se rastanem sa mojom učiteljicom. Da se rastanem sa osobom koja me je pripremala za velika iskušenja koja će me snaći u daljem školovanju. Četiri godine s mukom i naporom stvarala je od mene odličnog učenika. Svakog jutra sa učiteljskog stola posmatrala su me dva nežna oka. Sve moje ludorije propratila je sa mirom i razumevanjem. Bez nje učionica mi je delovala prazno. Kada odem u peti razred koristiću sve njene savete. Iako se vise nećemo viđati ja i moja učiteljica se nikada nećemo razdvajati, jer će ona ostati u mome srcu i mojim osobinama.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.