Na kraju četvorogodišnjeg druženja - zahvalnost

Svaka staza pa i ova naša četvorogodišnja ima svoj početak i kraj.

       Kada smo prvi put došli u ovu školu nismo se poznavali,bili smo nepoverljivi jedni prema drugima da bi na kraju sve preraslo u drugarstvo koje će se nastaviti u budućnosti.Ove godine se rastajemo od naše učiteljice sa kojom smo proveli ove četiri godine.Uložila je toliko truda i strpljenja u našu generaciju.Neko za našu učiteljicu misli da je ona stroga,ali mi znamo koliko je veliko njeno srce.Od prvog dana ona je prema nama zauzela jedan stav koji do danas nije promenila.Naša učiteljica nikada nikoga nije ni jednom rečju ponizila,niti izazvala ljubomoru.Uvek je spremna da pohvali svaki naš trud i uspeh.Mnogo puta je znala da oprosti i pređe preko naših glupih grešaka.Uvek nas razume i lepo posavetuje.

            Zato želimo da joj kažemo jedno veliko HVALA!

                                                                          Nemanja Rakić

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.