MOJA DRUGARICA

Ta mala sićušna devojčica sa plavim očima,svetlo smeđom kovrdžavom kosom,sva lepršava je moja najbolja drugarica.Zove se Jelena,baš isto kao i ja.

             Upoznale smo se kad smo bile male.Druženje i igra sa mojom Jekom krenulo je još pre polaska u školu.Još od tada privlačile su nas iste stvari: igra sa lutkama,pevanje, igranje i maskiranje.Od kad smo krenule u školu naše druđenje i prijateljstvo je sve jače.Skoro svakog dana i posle škole smo zajedno.Zajedno učimo,vežbamo za pismene,vozimo bicikle ili šetamo.Zašto mi je,baš ona najbolja drugarica i prijatelj? Zato što je iskrena,što ume i da mi se suprostavi,da kaže njeno mišljenje i veoma je komunikativna.Ponekad ume i da se naljuti,ali tu naše drugarstvo ne prestaje.U trenutcima tuge,bola i radosti Jeka mi se uvek nađe pored mene da me uteši i da nadu da će sve proći,a za radovanje i veselje mi smo uvek prve.Nadam se da će moje drugarstvo sa Jekom biti večno i da će biti sve jače.

              Bilo gde da živimo na ovoj planeti uvek ćemo biti tu jedna za drugu.Jer drug bez druga,je ko ptica bez gnezda.

                                                                    Jelena Stefanović

 

Povezani tekstovi:

Imate problem sa zadacima iz Matematike? Postavite nam pitanje

5 bitnih stvari na temu Moja drugarica

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.