NA KRAJU ČETVOROGODIŠNJEG DRUŽENJA - NAŠA UČITELJICA

Upoznali smo se pre četiri godine.Bio je to 1.septembar 2008.godine kada smo krenuli u prvi razred.Tada,kad smo čvrsto držali roditelje za ruke i stidljivo gledali jedni druge.Sa strahom smo ušli u sivu zgradu zbunjeni,a neki i sa suzama u očima čekali učiteljicu.

            Taj nežni glas naše učiteljice Nade i blagi osmeh na usnama poželeo nam je dobrodošlicu.Suze u očima i strah su ubrzo nestali.Roditelji su brzo otišli svojim kućama,a mi smo ubrzo postali jedna složna družina.Polako, kao što mrav gradi svoju kuću i mi smo gradili svoje znanje.Počeli smo od ,,A",od broja ,,1",pa onda sabiranje i oduz.I mnogo,mnogo toga smo naučili.Zahvaljujući strpljenju,radu i upornosti naše učiteljice Nade stekli smo mnogo znanja.Naše sveske u početku su krasili cvetići,a zatim petice.Zajedno smo se radovali svakom uspehu.Bilo je i četvorki i trojki,ali smo mi uvek bili tu jedni za drzge da pomognemo,da budemo sve bolji i bolji.I uspeli smo.Kako su godine prolazile mi smo sve više vremena provodili zajedno.Ne samo u školi već i van nje.To naše drugarstvo nadjačalo je sve strahove,pa i dan danas traje.Četiri godine provedene sa učiteljicom su brzo prošle.Naučila nas je kako da rešavamo probleme,da praštamo i pomažemo jedni drugima.Naučila nas je i da se družimo.Svako od nas sedmoro zna nešto najbolje:neko najbolje zna matematiku,neko srpski,neko najlepše crta ili peva,neko najbolje trči.A,sad kad je došlo vreme rastanka sa učiteljicom suze su opet u očima.Opet nas čeka jedan nov početak,novi nastavnici i predmeti.

            Znam da će učiteljica dobiti nove prvake,ali mi ćemo celog života pamtiti prve školske dane i njen blagi osmeh i svaku njenu reč,pažnju i toplinu koju nam je pružala sve ove četiri godine.

 

                                                                    Jelena Stefanović uc. IV raz.

                                                                  OŠ,,Hajduk Veljko" Štubik

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.