LIČNOST KOJU POŠTUJEM I CENIM

 

 

              Od moje mnogobrojne porodice ja ću vam opisati mog brata Pavla.

                       On ima dve godine.Oči su mu plave boje,a kosa smeđe.Pavle ima jako beo ten.Jako je nestašan i nemiran.Kada napravi lom po kući,mama često kaže da je pala bomba.Radoznao je i živahan.Najviše voli da se igra kockama.

                         Radoznao je i živahan.Najviše voli da se igra kockama.Od njih pravi robote i kuće.Pored toga voli avione i životinje.Omiljeni crtani mu je ,,Miki Maus”i ,,Kralj lavova’’.Svako jutro sestru i mene budi za školu i maše nam.A kada se vratimo nema ničeg lepšeg od Pavlovog osmeha i zagrljaja.Za vreme ručka se utrkuje samnom ko će pre da pojede.Omiljena hrana mu je ukusna čorba .Dobar je kada mi pomogne da sredimo sobu,a loš kada izmrvi hranu.Jednom nas je tata sve odveo pored reke gde smo glumili pecaroše.Pošto se Pavlov štap polomio,tata je otišao da napravi novi.U trenutku se Pavle okliznuo i upao u duboku reku.Tada smo bili uplašeni ,a sada nam bude smešno kada se setimo tog događaj

                    Sa mojim bratom nikad nije dosadno....Moja velika sreća je u tome što ja imam njega i on mene.

 

                                                                                               Stevan Lazić

                                                                                               uč.IVr.

                                                                              OŠ,,Hajduk Veljko"Štubik

 

”.

 

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.