PRIRODU MORAMO DA ČUVAMO

 

Priroda je naše najveće bogatstvo.Zelene šume,cvetne livade,mirisni voćnjaci i povrtnjaci i nabujale reke svuda su oko nas.Daju nam čist vazduh,vodu i hranu.A šta mi njima dajemo

      Šume i reke su pune plastičnih kesa i flaša.Reke su mutne,jer se u njih ispuštaju otpadne vode i razni otrovi.Sigurno se niko od nas ne pita da li ribe,pčele i drugi insekti mogu da žive u takvoj prirodi.Zašto ne prestanemo da zagađujemo prirodu?Želim da poručim svim ljudima da zagađivanjem  uništavamo sebe.Svako od nas treba da nauči da čuva prirodu.Kako?Da ne lomimo grane,da smeće bacamo na smetilišta,da pošumljavamo ogolela brda i sređujemo parkove u svojoj okolini.Samo tako možemo da živimo u zdravoj i čistoj sredini.

     Ako mi naučimo da čuvamo prirodu,ona će nam pokloniti mnogo više zdrave hrane i čistog vazduha.

 

                                                                                       Jelena  Stefanović

                                                                                        uč.IV raz.

                                                                               OŠ ,,Hajduk Veljko" Štubik

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.