Kontakt

Kontakt forma

Pošaljite el. poštu
(opciono)

Ostale informacije

Ostale informacije:

Upoznajte urednicu našeg sajta Slavicu Mišan. Ona piše  za rubriku "Pozitivne misli", o psihologiji, snovima, o životu... 

Slavica se bavi tumačenjem snova (ne klasičnim plitkim tumačenjem, već svim onim što u sanovniku ne piše). Tumačenje snova je zasnovano na psiho-analitičkom nivou, koje se koristi u svakodnvnim situacijama i problemima. Za sva pitanja koj muče čitaoce koji imaju neku životnu dilemu, psihičke ili fizičke probleme itd.. ovde se nalazi kontakt forma gde joj možete postaviti pitanje. Uskoro će na portalu biti otvoren forum, gde ćete se sa našom urednicom dopisivati o raznim živornim temama.

Njeni tekstovi:

Kratak uvod u svet snova

Moć misli

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.