''Biću uvek tu za tebe'' jeste rečenica koju možete čuti od osobe koju zovete najboljim prijateljem. Prijateljstvo, ako ništa drugo, trebalo bi da bude sastavni deo života svakog čoveka. No, kada je reč o prijateljstvu, ženska prijateljstva su posebno zanimljiva: postoji li u životu svake žene najbolja prijateljica ili je žena ženi ipak vuk?

Ona ne mora biti kao ti, ali je savršeno razumeš

Možemo se družiti sa ljudima koji su drugačiji od nas, ali da te razlike ne bi jednog dana postale nepremostive prepreke, neophodno je da ih razumemo. Šta to znači? Ako, primera radi, vaša najbolja prijateljica neguje drugačiji stil oblačenja nego vi, to samo znači da ne možete razmenjivati garderobu, ali možete uvek biti tu jedna za drugu. Štaviše, razlike su nekada dobre, jer nam omogućavaju da život sagledamo iz više uglova i otrkijemo nešto novo. Ipak, ako vaša prijateljica ima potpuno drugačiji sistem vrednosti nego vi, velika je verovatnoća da će se jednog dana vaši životni putevi razići. Prema tome, pokušajte da se družite sa ljudima koji posmatraju život slično kao i vi, jer samo tako jedni drugima možete pomoći kada se na tom životnom putu pojave prepreke.

Sigurno je da svaka devojka želi kraj sebe imati romantičnog partnera sa kojim može uživati u romantičnoj vezi. Neki kažu da je romantika kliše, neki kažu da je ona ne postoji, a neki drugi smatraju romantiku veoma bitnom.

Ipak, drage dame, ako bismo zaboravile holivudske filmove, da li bismo znale šta zaista znači romantičan muškarac i romantična veza?

Romantika je skupa

Pogrešno! Romantični trenuci su najčešće besplatni. Oni ne moraju uvek podrazumevati večeru uz sveće u nekom otmenom restoranu, kao ni ogromnu kadu punu tople vode i ružinih latica i slično. Štaviše, ako bismo se našli u nekoj od navedenih situacija, postavlja se pitanje da li bismo doživeli tu romantičnu atmosferu, jer ona ne zavisi toliko od mesta na kome se nalazimo, već od osećanja koja nas obuzimaju u tom trenutku. Šetnja po parku u sumrak, recimo, može se pretvoriti u najromantičnije veče, samo ako dopustimo osećanjima da isplivaju na površinu, zatvorimo oči i uključimo maštu.

Strana 1 od 2

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.