Naš najvažniji cilj

Naš zadatak je da se osećamo što je bolje moguće. Od danas volimo originalnu, neponovljivu osobu-sebe. Budimo nežni prema sebi, nećemo direktne kritike upućivati sebi. Kad ućutite svog glavnog kritičara uspećete da preskočite blokadu i moći ćete. Stalno izviljavanje predstavlja opterećenje,glupost. Unapred mislite da ćete pogrešiti. Umesto ,,izvinjavam se što pitam" ,,molim vas, izvinite što vas uznemiravam" Kažite svoj stav i lično mišljenjema kome se svidelo ili ne. Prestanite da se jadikujete i samosažaljevate se. Pokrenite snagu u sebi i bićete zadovoljni. Dopustite sebi da budete srećniji, zdraviji i uspešniji. Uživajte u životnim iznenađenjima.Ne poređujte se ni sa kom. Zamislite sebe kakvi želite da budete, vodite svoj život onakvim kakvog ste ga oduvek želeli. Kad ste ležerni po pitanju novca,on će vam sleteti u krilo. Budite zahvalni ma koliko malo imali,utoliko ćete dobiti više. Bićemo srećni kad nam zahvalnost postane navika. Kad ste srećni dobijamo ono što želimo.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.