Najveći dar ljubavi

Od svih čuda koja nam nudi zemaljski život,nijedno nije tako veliko kao Ljubav.Ona ispunjava život smislom,izvodi čarolije i čini čuda.......Donosi svetlost tamo gde je bila tama i rađa nadu tamo gde je vladalo očajanje.Ona je najveći učitelj i neprestani blagoslov.

LJubav je sila moćnija od bilo koje druge.Nevidljiva je-ne može se ni videti ,ni izmeriti,a dovoljno je snažna da vas preobrazi u trenutku i da vam pruži vise radosti nego bilo koja materijalna stvar.Kad jednom zadobijete ljubav,niko vam je ne može oduzeti.Samo vi sami,ako želite,možete da je se odreknete.

LJubav je čarobnjak univerzuma.Iz ničega stvara sve.U jednom trenutku je nema,a već u sledećem,pojavljuje se u punom sjaju i dočekujete je zadivljeni.Ljubav stvara ushićenje ni iz čega-osmehe,izmotavanja,obraze rumene od uzbudjenja,nežne reči,šašave nadimke,suze sreće,i više od svega,život.Ljubav je ta koja vas je stvorila.Bez nje nebi vas bilo.Najveći dar ljubavi je njena moć da sve čega se dotakne učini svetim.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.