Hvalim sebe,zbog velikih i malih stvari

Ja sam predivno biće.Okrivljavao sam i kritikovao sebe zato što sam verovao da će to poboljšati moj život,pa ipak se nikakvo poboljšanje nije desilo svih ovih godina.U stvari,uz stalnu kritiku,izgleda kao da se stvari menjaju i napreduju mnogo sporije.Tako na primer,dok slušam svoj unutrašnji dijalog,otkrivam da stalno nešto kritikujem,govoreći sebi da nisam dovoljno dobar ili da činim nešto pogrešno .Samim tim prepoznajem sve stare šablone detinjstva i odmah poćinjem ljubazno da se obraćam detetu u sebi,Umesto da se delim,obogaćujem sebe pohvalama i prihvatanjem.Znam da sam na putu da postanem ispunjen ljubavlju.

                            Autor:Lujza Hej   Meditacije za izlečenje vašeg života

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.