Ja sam odlučna osoba

Kad brinete o svom zdravlju.vi se odlučujete za zdrave,hranljive namirnice.Kada brinete o mentalnom i emotivnom zdravlju,odlučite se za misli koje stvaraju čvrste unutrašnje temelje.Jedna  zaludna misao ne škodi mnogo,ali one misli koje uvek iznova ponavljamo,nalik su vodenim kapima.Prvo se skuplja barica,zatim bazen,onda jezero i na kraju okean.Stalno osuđivanje i mišljenje o sopstvenim nedostacima povlače vašu svest na dno mora negativnosti,dok vas s druge strane ponavljanje uzvišenih misli o Istini,miru i ljubavi uzdiže toliko da plovite okeanom života bez najmanjeg problema.Misli koje vas povezuju sa jednostavnošću života olakšavaju vam posao donošenja odluka i njihovog sprovodjenja,

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.