Privolite ga da vam pomogne

Pranje,peglanje,čišćenje...većinu kućnih poslova i dalje pretežno obavljaju žene.Ako naučite da se ponašate diplomatski,vaš partner će vam sigurno više pomagati.

Poverite mu krupan posao
    Ako želite da vam pomogne,nemojte da mu dajete pipave poslove,kao što je brisanje prašine,jer će ga to sigurno iznervirati.Bolje mu poverite usisavanje stana.


Nikad u istoj prostoriji
Nikada nemojte da radite u istoj prostoriji.Tako će moći na miru da obavi zadatak,bez straha od kritike i mešanja.
Ne budite sitničavi
Ako ste ga zamolile da usisa stan,ne ponašajte se kao sanitarni inspektor.Nemojte da tražite tragove prašine ni mrvice koje je prevideo,jer ćete ga u suprotnom demoralisati.Odbijaće da vam pomaže s tvrdnjom da on to ne ume i da vi svakako nećete biti zadovoljni.
Igrajte na njegovu snagu
,,Dragi,ja to ne mogu sama!".Muškarci padaju na izjave koje se odnose na njihovu snagu,veličinu i izdržljivost,jer žele da nam se dopadnu.Ta njihova osobina će vam dobro doći kada treba da vučete teške torbe ili dovršite posao koji ne volite.
       Muškarci nalakše prihvataju konkretna objašnjenja.Recite mu da će vam,ukoliko podelite zaduženja,imati više vremena jedno za drugo.Objasnite mu da ćete u suprotnom biti preumorni,nervozni i pospani i da nećete imati snage da mu se posvetite.
      Uvek ga hvalite
Vratio se iz nabavke?Pohvalite ga i divite se svemu što je kupio i možete biti sigurni da će vam pomoći i sledeći put.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.