Rat polova

Zašto se muškarci i žene nikada neće razumeti?Debata sa poznatim naučnikom.-Žena nikad ne zna šta hoće,ali zna kako da dobije ono što hoće.-Muškarac zna šta hoće,ali ne zna kako to da dobije.Žene su glavni manipulatori u muško-ženskim odnosima.-Ako je to tačno,zašto onda danas ima toliko usamljenih žena i muškaraca.Krivi su muškarci ,jer je žena već sve uradila,ona se pojavila u kafiću,došla je,sve ostalo je na muškarcu.Zato se muškarci i žene nikada neće razumeti.-I ne daj bože da se to promeni,jer će tada muškarci i žene prestati da privlače jedni druge.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.