NAJVAŽNIJE JE…

ŽENA takve energije,mašte i ljubavi može neprestano da daje sebe drugima-svojoj deci,suprugu,čitaocima…a da se ipak ne troši,već stalno razvija

 LJUBAV je najvažnija,ljubav prema poslu,porodici,svojim bližnjima,svom narodu...Što više je dajete,to se ona više množi i raste i vraća vam se na najlepši način.Ima li lepšeg osećaja nego kada gledate svoju decu kako postaju zreli i zadovoljni ljudi,kada gajite cveće pa vam ono uzvraća svojom lepotom.Briga za svoj narod je takodje jedan od prioriteta.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.