3 pitanja za njega

Određene teme,kao što su prva ljubav i prvi automobil,urezane su u muška sećanja.Stručnjaci imaju poseban naziv za njih:,,blic uspomene”.Pošto su za njih vezane izuzetno snažne emocije,prisećanja vašeg partnera na ovu temu otkriće kako razmišlja.

PRIČAJ MI O SVOM PRVOM POLJUPCU.

To je dobar način da proniknete u njegovo viđenje romanse.Ako postane sentimentalan-recimo počne da se priseća njenog sjaja za usne sa mirisom jagode-to pokazuje da on ima izuzetno nežnu stranu ličnosti.Sa druge strane,ako počne da se šali na temu koliko je situacija bila čudna,to ukazuje da on možda ne shvata stvari previše ozbiljno.

KOJA JE TVOJA PRVA VELIKA POBEDA?

Nije važno da li je u pitanju utakmica na basketu sa ortacima ili takmičenje u debatnom klubu-koji god odgovor da vam da,otkriće vam koliki mu je takmičarski duh. 

ŠTA PAMTIŠ KAO SVOJU PRVU VELIKU KUPOVINU SVOJIM NOVCEM ?

Možda je dao novac za auto,možda je štedeo za faks.Šta god da je bilo u pitanju,otkrićete koji su njegovi prioriteti stvari koje ceni.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.