100% muška posla

Muškarci stvarno ne umeju da slušaju…ali uz pomoć ove super jednostavne taktike pretvoriće se u uši 

1.IZBEGNITE SMETNJE

To podrazumeva dam u ne govorite ništa važno dok kuca poruke,gleda na TV-fudbal,ili radi bilo šta drugo.Evo zašto:most komunikacije iymeđu dve hemisvere u njegovom mozgu manji je u odnosu na ženski mozak.Zato  nije u stanju da obradi intenzivniji saobraćaj informacija-što znači dam muškarcima multitasking teže polazi za rukom.

 

2.PITAJTE GA ZA MIŠLJENJE

Svaki put kad započnete razgovortražeći njegov stav na određenu temu njegov mozak automatski označi to kao nešto važno,pa će pažljivo da vas sluša.Zato mu recite:,,Zanima me tvoj stav o ovome”,a onda mu ispričajte to što vam je na umu.Imaćete njegovu potpunu pažnju(i da ,čućete njegovo mišljenje…)

3.PREĐITE NA SUŠTINU

Otkriveno je da je slušanje vibracija ženskog glasa za muškarce kompleksno,pa oni zato korisre deo mozga koji služi za interpretaciju muzike.Prevod:morate da budete diretkni,pošto je on možda biološki uskraćen po pitanju slušanja-i razumevanja-onoga što imate da kažete.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.