JEDNAČINA LJUBAVI

 

Seks na prvom sastanku je greška,najnoviji je naučni zakljucak.Dug period udvaranja pre upuštanje u seksualne odnose doprinosi većoj harmoniji medju partnerima. Strucnjaci iz Londona koristili su kompleksan matematički model koji je pokazao kako dužina udvaranja, odnosno flertovanja sa muškarcima, pomaže ženama da lakše eliminišu neprikladne partnere.Model profesora Roberta Sejmura počiva na pretpostavci da žene pogrešnim izborom partnera gube više od muškaraca, jer su one “zadužene”za buduću decu i po sledu evolucije instinktivno pronalaze partnere koji će najbolje odgovarati njihovom poimanju porodice.

Sejmor objasnjava da je veza ,u stvari, borba polova u kojoj obe strane pristaju na kompromise i razvijanje svog odnosa do trenutka kada stupe u seksualni odnos.Njegov tim dokazao je da je vreme udvaranja važno za oba pola jer je to period u kojem se najbolje upoznaju kroz različite produktivne aktivnosti.Ipak,duži period udvaranja prvenstveno ženama ide na ruku,jer na taj način mogu da prikupe više informacija o potencijalnom partneru.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.