STRAH OD LEPIH ŽENA

Srbija odavno nije društvo u kom bi devojke već posle20.trpele pritisak porodice da se udaju.Takve scene danas samo gledamo u domaćim serijama sa tematikom s početka prošlog veka.U Srbiji se stanje toliko promenilo da se,nažalost,otišlo u drugu krajnost.

 Muškarci sve manje prilaze ženama,naročito onim ženama koje su lepe,uspešne i nezavisne.Takvih se žena muškarci plaše,jer se uz njih osećaju nesigurno jer se oseća izvesna otuđenost među polovima.

 Sve češće žene prilaze muškarcima u strahu da će ,,kad biološki sat krene da otkucava’’biti bez partnera.Životni partneri traže se u dobi između 20.i 30.godine.Kad počne trideseta,kad se priđe dobu od 35 i više,žene znaju da upadnu u paniku ako nemaju partnera.

 Nije retkost sresti samu ženu u tim godinama.Što je lepša,atraktivnija i obrazovanija,to joj muškarci teže prilaze iz straha da će biti odbijeni.Neki muškarci žele da budu dominantni u vezi,ne shvatajući taj odnos kao partnerski, pa iz tog razloga ne prilaze ovakvim ženama.Nije redak slučaj da,na primer,uspešni,lepi i dobrostojeći muškarci sebi traže žene koje su nižeg obrazovanja,ali lepe.Takve žene su im potrebne za pokazivanje,a istovremeno nad njima mogu da ispolje dominaciju.Podatak da u Srbiji ima više žena nego muškaraca i da se iz tog razloga muškarci manje trude oko žena.Zato su naši muškarci razmaženi i često im sve tolerišu,samo da bi imale partnera

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.