DREVNE KINESKE VEŠTINE

PRIMENA DREVNE KINESKE VEŠTINE UREĐENJA PROSTORA FENG ŠUI ĆE VAM POMOĆI  

Ako želite da vaša veza postane kreativnija i da nađete partnera koji vam odgovara, primenite sledeće veštine.   Koristeći određene materijale u vašem prostoru možete aktivirati čulo dodira. Uronite u pufnaste jastuke i osetite potpunu opuštenost. Da bi ste uneli lakoću i živahnost u seksualni zivot, okačite zavese od muslina i pustite muziku koja pobuđuje čula. Za povećanje muške seksualnosti možete koristiti prekrivače koji imaju motiv ”mreže”, poput onih šara koje se dobijaju kada se tkanina veže u čvor, pa se ofarba. Ako energija tog simbola dospe u um, sam čin seksa će biti snažan i kreativan.  

ZAINTRIGIRAJTE NOZDRVE  

Čulo mirisa nikako ne bi trebalo zanemariti.

Mirisi podstiču i pobuđuju na veoma tananom nivou. Nije važan vaš lični miris, već i miris koji preovlađuje u prostoriji uopšte. Mirisni stapići, aroma lampe sa eteričnim uljima, kao i mirisi na posteljini biće dobri saveznici u buđenju strasti. Koristite miris jasmina da biste utvrdili pravac kojim oboje želite da se krećete. Miris limuna će podstaći erotsku energiju. Koristite sveće, prigušeno osvetljenje. U sobi držite šampanjac u ledu. Neophodne su vam slike - apstraktne i erotične grafike. Koristite metalne svećnjake ili skulpture. Pustite omiljenu muziku i plešite kako bi ste pobudili suptilne emocije. Ako se spremate da napravite romantičnu večeru, setite se da se hrana u kojoj sva čula uživaju sprema sa puno ljubavi i paznje.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.