vijaca za dobru kondiciju

Vijaca je rekvizit sa kojim se vezbe mogu raditi kod kuce,ali i u prirodi.Korisne su za jacanje.Ako imate problema sa kilogramima ,s vijacom se lako mogu skinuti. 1.Noge su podignute uvis,vijaca je zategnuta u sirini ramena.Napravimo pregib u stomaku,savijemo kolena,prebacimo vijacu preko i isto tako je vracamo. 2.Lezanje na stomaku,zategnemo vijacu u sirini ramena,pravimo preklop u donjem delu ledja,izbacujemo i ruke i noge istovremeno. 3.Bocno rastezanje,vijaca je zategnuta u sirini ramena,ruke naizmenicno prebacujemo s leve na desnu stranu i radimo istezanje u struku. 4.Pocetni polozaj -raskoracni stav.Jednu nogu izbacimo napred,stopalo je zategnuto prema licu.Radimo blagi cucanj na jednoj nozi,ruke su ispred zategnute sa vijacom. 5.Preskakanje vijace.Telo je opusteno u gornjem delu,pogled napred.Pravimo male krugove rukama okrecuci vijacu,skacemo tek toliko da prodje ispod nogu.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.