Zategnite misice

Ukoliko ste u dobroj kondiciji,a zelite jos da zategnete misice i da ostanete u formi,predlazemo vam tri vezbe uz koje to mozete da postignete.Vezbe se mogu izvoditi u parku,prirodi bez ikakvih rekvizita. MUSKI SKLEK Radite sklekove sa jednom odignutom nogom.Najpre odignite jednu nogu i tako uradite tri do pet sklekova,a onda odignite drugu i ponovite isto.Vezbu ponovite u 10 serija. SKOK Skacite tako da rukama doticete butine.Vezbu uradite u cetiri serije tako da svaka ima 10 do 15 ponavljanja. JACANJE ZADNJICE I BUTNIH MISICA Napravite iskorak uz oslonac na jednu stranu.Prelazite s noge na nogu,vodeci racuna da kolena ostanu pod uglom od 90 stepeni.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.