SAGORITE 200 KALORIJA BRZO I LAKO!

 

ROTACIJA I  ISTEZANJE

Sedite na pod sa desnom nogom savijenom unazad,a levu savijte ispred sebe.Levom rukom se oslonite na tlo,kako biste održali balans(neka vam ruka bude ispružena),a desnu ruku stavite na bok.Zategnite stomak I rotirajte se na levom kolenu sa zamahom desne noge unazad malo iznad kuka.

Uradite 30 ponavljanja,pa promenite stranu

 

UDARAC IZ ZAMAHA

Lezite na leđa sa rukama ispruženim pored tela i ukrstite levu nogu preko desne.Skotrljajte se unapred i ustanite,a zazim desnom nogom izvedite udarac u stranu(ris okrenut ka vama).

Uradite po 30 ponavljanja svakom nogom.

SKLEK SA SAVIJENIM KOLENOM

Ležeći na stomaku postavite dlanove tačno ispod ramena.Savijte levu nogu tako da koleno bude u ravni sa kukovima(oslonite na podu u tom položaju),a desnu nogu ispružite unazad tako da prstima dodirujete tlo(peta okrenuta ka gore).Podignite se na desnoj nozi u sklek poziciju,a levo koleno povucite još više ka ramenu(držite stomak zategnut)

Uradite 30 ponavljanja,pa promenite stranu.

IZ KLEČEĆEG  POLOŽAJA DO VAGE

Klečeći na kolenima,desnim dlanom se oslonite na tlo,a levom rukom na podlakticu.Podignite desnu nogu što više sa opruženim prstima.Zamahnite desnom nogom unapred i pomoću ruku se podignite u stojeći stav(stopala skupljena).Desnu nogu

Podignite i ispružite unazad(stopalo rotirajte ka spolja).Desnu ruku ispružite unapred,a desnu nogu unazad kako biste održali ravnotežu(položaj vage)

Uradite 30 ponavljanja,pa promenite stranu.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.