PEVANJE POD TUŠEM JE ZDRAVO!

Tuširanje opušta i pruža izuzetno zadovoljstvo.Jeste li ,možda, navikli da pod tušem pevušite omiljene pesme?To je odlčno!Osim što je to vrlo zabavno i vama i onima u okruženju,izuzetno je zdravo!Istraživanje  pokazalo je da pevanje tokom tuširanja jača imunološki sistem jer stimuliše stvaranje antitela što se bore s raznim bolestima.Dok pevate,aktiviraju se velike mišićne grupe gornjeg dela tela,što je,zapravo,aerobna aktivnost koja podstiče funkciju kardiovaskularnog sistema i obezbedžuje udisanje veće količine kiseonika.Organizam se oslobadja stresa,raspoloženje se popravlja,poboljšava se celokupno zdravlje.Dok se tuširate-pevajte iz sveg glasa.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.