SPA VIKEND ZA DUŽI ŽIVOT

Istraživanja su pokazala da i najkraći odmor u spa centru može produžiti život.Beg od svakodnevice koji uključuje masaže,aromaterapiju i boravak na bazenima-odličan je metod za borbu s akumuliranim stresom.Pojačava cirkulaciju,a samim tim daje snagu i energiju.Takodje studije su dokazale da ovaj vid relaksacije pozitivno utiče i na um,jer poboljšava raspoloženje i razvija pozitivne misli, te uspomene koje vam mogu pomoći da preživite radnu sedmicu.Osim što smanjuju stres,redovni odmori u spa centru mogu vam mnogo pomoći u borbi s hroničnim i drugim oboljenjima-smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti,visokog pritiska i raka dojke.Ako nemate volje da odete u neki velnes centar,pokušajte kod kuće,makar jednom mesečno,da organizujete spa vikend.Bitno je da ste apsolutno opušteni,u mislima daleko od obaveza i potpuno posvećeni uživanju.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.