Sos od tresanja

SASTOJCI 500g tresanja 100ml vode 50ml belog vina 40g secera 30g maslaca malo muskatnog orasceta malo cimeta u prahu pola kasicice mesavine zacina PRIPREMA U serpu stavite ociscene tresnje,vino i secer,pa pustite da provri.Kuvajte na laganoj vatri 20 minuta,sve dok tresnje ne omeksaju.Usitnite ih u elektricnoj seckalici tako da dobijete pire.Pire sipajte u cistu serpicu i pustite da provri,a zatim dodajte maslac pa mesajte dok se ne rashladi.Na kraju dodajte zacine,muskatni orascic i cimet.Sos od tresanja posluzite uz pecenu svinjetinu,teletinu ili divljac,a kao prilog posluzite krokete.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.