Od zlata jabuka

Od zlata jabuka.Ovo je nasa zaboravljena poslovica i priznajmo,prema ovoj dragocenoj vocki,koja nam je i najdostupnija,odnosimo se sa nedovoljno postovanja.Jedite jabuku vise puta nedeljno,jer,prema najnovijoj americkoj lekarskoj studiji,ona izmedju ostalog poboljsava i rad pluca i sprecava nastanak astme.Jabuka sadrzi antioksidant kvercedin,kome naucnici pripisuju vaznu ulogu u zastiti pluca.Nutricionisti savetuju da ne odbacujemo jabuku cak ni kad nam pomalo dosadi.Snadjite se,kazu,umocite je u med,puter od kikirikija,a najbitnije je da jabuku jedete sa korom,jer se u njoj nalazi od dva do sest puta vise korisnih materija.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.