Pileci gulas sa suvim sljivama

Sastojci 4 bataka s karabatakom 100g suvih sljiva 1 veci crni luk 1/2 soka od paradajza 1/2 kafene kasicice aleve paprike so i biber malo ulja po ukusu ljuta tucana paprika Priprema Meso s bataka i karabataka naseci na kocke,posoliti ga,pobiberiti i isprziti sa svih strana na malo ulja da dobije lepu zlatnu boju.Gotovo meso odloziti sa strane.Na preostalo ulje dodati sitno secen luk i suve sljive.Ukoliko su sljive presuve,pre secenja spustite ih u toplu vodu nekoliko minuta da omeksaju.Luk sitno iseckatini prziti dok ne postane zut,pa mu dodati solju vode i dve to dinstati oko desetak minuta,pa dodati meso,alevu papriku,so,biber i sok od paradajza.Sve zajedno ostaviti da se krcka poklopljeno bez dodavanja vode oko 15-20min.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.