Punjena teleca prsa

Potrebno je 500g telecih prsa bez kostiju 50g smrznutog graska 50g kukuruza secerca 50g sargarepe pola glavice crnog luka jaje ulje so biber suvi biljni zacin priprema Seckani luk proprzite na zagrejanom ulju da postane slatkast.Dodajte nastruganu sargarepu i kada malo omeksa,spustite grasak i kukuruz secerac.Umutite jaje,njime prelijte povrce i sve zajedno kratko poprzite.Posolite,pobiberite i pospite suvim biljnim zacinom.Meso najpre istanjite tuckom,pa po njemu rasporedite pripremljeno povrce.Meso urolajte i uvijte u foliju,pa ga pecite 90 minuta na 200 stepeni.Izvadite ga i prohladite.Obarenu heljdu proprzite na zagrejanom ulju da ispari visak tecnosti.Rolat isecite na kolutove i posluzite sa heljdom.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.