NAJPOPULARNIJE DIJETE SVETA

  KUPUS I CELER TOPE NASLAGE                         NAJPOPULARNIJE DIJETE SVETA       Kupus dijeta je jedna  od najpopularnijih dijeta u svetu, jer je jednostavna i efikasna.U većini slučajeva organizam brzo i dobro reaguje na ovu dijetu čak i ako se sprovodi nekoliko dana,mada se tada više radi o blagom čišćenju  organizma nego o dijeti.   Uobičajeno je da ova dijeta traje sedam dana ali možete da je produžite.Na kraju sedmog dana, ako ste se pridržavali uputstva izgubićete 4-7 kilograma,a ukoliko ste izgubili više od 7 kilograma,pauzirajte dva dana pre nego što počnete sledeći krug.   

Najvažniji deo dijete je supa od kupusa, celera, luka i mahunarki, a njeni pobornici tvrde da “što se više jede više će i da se smrša”.Kupus pomaže da se unište masne ćelije dok celer ima manju kalorijsku vrednost od one koje potrošimo dok ga sažvaćemo i svarimo.       Supa od kupusa,celera,luka i mahunarki može da se jede kad se oseti glad, a količina nije ograničena. Važno je da je pojedete barem jednom dnevno,a uz nju na trpezi mogu da se nadju voće i povrće po želji.      

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.