POSTOJANA ŠMINKA

    Da biste sprečili topljenje i razlivanje mejkapa, evo nekoliko malih trikova. Toliko vremena provedete brižljivo se sredjujući pred ogledalom, a kad se vratite kuci posle zabave vidite da vam je šminka razmazana, ruž nestao kao da ga niste ni stavili, a rumenilo i senka za oči se jedva primećuju. Posle nekoliko časova u toploj prostoriji, bez obzira na to koliko je kvalitetan, mejkap počinje da se topi i razmazuje.      Da bi ste to sprečili evo nekoliko malih trikova.   Temeljno očistite lice losionom da biste odstranili sve tragove masnoće. Prvo nanesite nemasnu hidrantnu  kremu, ali je bitno da sačekate 15 do 30 minuta kako bi koža dobro upila. Koristite tečnu podlogu, jer bolje “fiksira” šminku. Rumenilo i ruž najviše dolaze do izražaja na licu, ali najbrže i izblede. To se neće dogoditi ako kombinujete rumenilo u prahu,koje ćete naneti na jagodice, i ono u kremi za obrve i za čelo. Da ruž ne bi nestao, na usne stavite prvo olovku,zatim specijalnu podlogu za karmin i na kraj ruž u debljem sloju. Ako nemate podlogu,preko ruža stavite malo pudera u prahu. Takođe, pre nego što nanesete šminku na oči, na kapke namažite tanak sloj tečnog pudera.   

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.