Kako napraviti rastvor za jačanje kose

Med kao potpuno prirodna materija utiče na naše celokupno zdravlje,pa tako i na zdravlje kose.NJegovom upotrebom dolazi do jačanja korena kose i tako se smanjuje opasnost od opadanja kose.Sirće,koje kada se konzumira u malim količinama povoljno utiče na zdravlje,takođe utiče povoljno na kosu,povećava njen volumen i sjaj.Kombinacija ove dve materije oporaviće vašu kosu i ojačati je. Kako napraviti rastvor za jačanje kose Potrebni sastojci: 1.1 kašika meda 2.1 kašika sirćeta i 3.pola čaše mlake vode.Dobro promešati sastojke,da se sjedine i dobije homogena masa. 4.Rastvor sipati u flašicu sa raspršivačem. 5.Kosu oprati i prosušiti sa peškirom 6.Razdeliti kosu na manje pramenčiće i rasprsnuti na svaki deo,po malo. 7.Umasirati u koren kose 8.Osušiti kosu,miris sirćeta će ispariti iz kosekad se osuši.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.