Par trikova u rukavu

Džabe vam sva sminka i super krpice ako zapostavljate higijenu i osnovna pravila nege.Ne brukajte se,budite žena sa stilom.

PRETANKE OBRVE

Iako se prirodan izgled vraća u modu,obrve ne smeju da vam budu ni zapuštene.Ne tanjite ih,ali nemojte ni da gajite žbunove iznad očiju. Pretesna garderoba Čak i najseksipilnija i najzgodnija žena može da deluje vulgarno i jeftino u pretesnoj odeći,naroćito ako nije primerena prilici.

U kancelariju ne idete da zavodite,pa nemojte da se oblačite tako,a ne zanemarujte ni svoje godine.Isto pravilo važi i za dužinu suknje-tri prsta iznad kolena,ali samo ako imate lepo izvajane noge. Redovno popravljajte karmin,naroćito posle cigarete,kafice ili jela,ali ne na javnom mestu. Oblak parfema Previše parfema može da gusi kao kad se osećate na znoj,pa zato pazite šta radite.Ukusi su razliciti,ono što se vama dopada,kod drugih može da izazove mučninu. Ne pratite slepo trendove već birajte parfeme koji odražavaju vaš karakter.Kad nađete miris koji vam odgovara,koristite ga koliko god hoćete,ne mareći za modu.

 

 

 

Povezani tekstovi:

Jednostavno kombinovanje stilova, šara i materijala

Letnje torbe

Savršena šminka za preplanuli ten

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.