3 zapovesti za zdravu kožu

1. Pojačajte dejstvo krema za negu kože lica tako što ćete ih nanositi na vlažnu kožu.Vlaga omogućava efikasniji prodor aktivnih sastojaka preparata.

2.Redovno radite piling ,ali pazite da ne preterate u tome.Ako primetite bilo kakve promene na licu(npr.crvenilo),ili osetite da se koža zateže ili vas svrbi,napravite pauzu nedelju dana.

3.Nahranite kožu omega-3masnim kiselinama.Ove korisne materije nalaze se u ribi,jezgrastom voću,jajima i voću i povrću jarkih boja (kao što su bobičasto voće,naranđa,paradajz i paprika).

Blagim pilingom u kućnoj varijanti,jednom do dva puta nedeljno,ubrzava se eksfolijacija površinskih slojeva kože i smanjuje se začepljenje lojnih kanala.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.