,,Zelena” kozmetika

,,Zelena” kozmetika svetske zvezde, poput Kortni Koks,Sare Džesike Parker i Melani Grifit,odavno se koriste proizvodima baziranim na lekovitim biljkama i drugim prirodnim sastojcima.A šta je zapravo organska kozmetika?

Ako imate  visokorazvijenu ekološku svest,ne upotrebljavate plastične kese,štedite energiju i želite da preparati kojima negujete kosu i kožu ne sadrže ni trunku hemije-ova vrsta proizvoda najbolji je izbor za vas

Ovi prirodni preparati prave se od organskih sastojaka,biljaka i voćaka uzgajanih bez veštačkih đubriva,pesticida i insekticida i to na zemlji koja bar četiri godine nije tretirana nikakvom hemijom.Organski sastojci,bilo da je reč o uljima,esencijama ili pigmentima,pažljivo su probrani,tako da naguju kožu i kosu,čuvajući ih od spoljnih uticaja i podstičući njihovu funkciju

Danas se na tržištu mogu pronaći različiti proizvodi s oznakom organsko.Od dekorativne kozmetike,koja podrazumeva podloge,pudere,rumenila,karmine,alajnere i senke za oči,do one preparativne(sve od krema,preko tonika,do raznih seruma za negu kože). Ne sadrže veštačke boje, sintetičke mirise, silikone, parafin.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.