PARFEM KOJI ODGOVARA VAŠOJ LIČNOSTI

 

Ukoliko izaberete miris u skladu sa svojim godinama,tipom ličnosti i prilikom u kojoj se nalazite-nećete pogrešiti.

 

OSVEŽITE SE!Osobama koje su nestašne i uvek u pokretu odgovaraju mladalački mirisni tonovi,puni svežine.Akospadate u tu grupu,izaberite miris citrusa,morskog povetarca ili sveže rose.

 

CVETNI FAVORITI ZA ŽENE

 

Ako uživate u romantičnim trenutcima,za vas su kao stvoreni cvetni parfemi.Zahvaljujući njima,osećaćete se sveže i prirodno ceo dan.

ORIJENTALNI ZAČINI

 

Miris istoka odgovara osobama koje teže prirodnoj prefinjenosti.Ako uvek znate šta hoćete i pronalazite put da to i postignete,slobodno začinite život orijentalnim mirisnim notama.

 

MIRIS DRVETA ZA SENZUALNE

 

Doživljavaju li vas kao senzualnu osobu sa stilom,koja je jednim delom u oblacima,a drugim čvrsto na zemlji,koja voli da se mazi,ali je puna samopouzdanja?Ako je tako,onda su drvene mirisne note kao stvorene za vaš tip ličnosti.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.