Kakao - losion za telo

Za losion od čokolade, koji možete sami da napravite, potrebni su vam samo kakao maslac i bademovo ulje.Kakao maslac daje koži vlažnost i čini je mekom, pa je i neizostavan deo balzama za usne.   PRIPREMA:U veću posudu ulijte vodu i ,kada provri,u nju stavite manju posudu u kojoj ćete topiti maslac.Kad se otopi,izvadite posudu iz vode i u to lagano ulijte bademovo ulje,uz obavezno mešanje.     Kada smesa postane gusta, prestanite da dodajete ulje i pustite da se losion potpuno ohladi.     Losion ima prijatan miris i prepun je hranljivih sastojaka za kožu, što nije slučaj sa kupovnim kremama, koje su prepune konzervansa.     

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.