Noćne kreme

Noćne kreme rade tako što sprečavaju dehidraciju i daju površini kože lica aktivne sastojke, koji se apsorbuju u toku noći. Noć je vreme da se otkloni šteta koja je licu naneta preko dana.Noćne kreme treba početi koristiti oko dvadeset pete godine, pogotovo ako imate suvu kožu. Izbegavajte veoma teške kreme jer one mogu da izazovu oštećenost i nadutost lica. 

Zapravo, one su od vitalnog značaja za vraćanje vlažnosti kože koju izgubimo u toku dana. U toku vrelih letnjih dana, dolazi do povećanog gubitka vlažnosti, tako da koži tada moramo posvetiti više pažnje.Ako imate srednje suvu kožu, najbolje je da nabavite kremu za vlažnost nanosite što češće. Savet: određene kreme, kao što su retinolske kreme ili lakše kreme koje ne sadrže SPF, moraju se koristiti isključivo noću, jer mogu prouzrokovati osetljivost na sunce.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.