Tečni puder

Već dugo nije bauk za kožu. Danasse  tečni puderi prave kao  produžena nega kose... Već dugo nije bauk za kožu. Danas se  tečni puderi prave kao  produžena nega kose, a dobar tečni puder može pomoći da se stanje kože popravi. Važno je  da  se puder izabere prema potrebama svoje kože.   Puder koji izaberete mora da sadrži sastojke koji regulišu lučenje masnoće i održavaju vlažnost kože, i bitno je   i da ima SPF za zaštitu od sunca. Takav puder mora biti i "nekomedogen" što znači da ne zatvara pore. Tek kada nađete takav puder birajte odgovarajuću boju.  Dobro bi bilo i da  puder kupite u apoteci, gde se prodaje uglavnom prirodna i kvalitetna kozmetika,  a farmaceut može da preporuči odgovarajući proizvod puder.Naša preporuka je  "darfin skin mat" puder, koji reguliše lučenje masnoće nezapušava pore i štiti kožu. Izvor: Beousluge.com

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.