Patricia Nicolai je rođena u Parizu kao potomak porodice Guerlain. Svoje detinjstvo je provela u kući Guerlain, tako da je već veoma rano bila okružena sa raznovrsnim proizvodima porodične firme. Ovi proizvodi su se kreirali u porodičnoj laboratoriji u kome su nastajali legendarni mirisi poput Shalimar ili Apres L’ondée (koji je između ostalog bio i lični parfem njene bake). Svoja leta je provodila u Sologne­u, gde je veoma zavolela mirise rastinja, što ju je kasnije podstaklo da napravi kolonjsku vodu Cologne Sologne.

Tags: ,

Armand Petitjen je rođen 1884. godine. Njegova porodica se bavila proizvodnjom rakije, ali u vreme rođenja Petitjen-a, ova porodična firma je već bila na samoj ivici propasti. Kako je odrastao u velikom siromaštvu, odlučio je da se preseli u Južnu-Ameriku zajedno sa svojom porodicom. Oni su u Santiago-u osnovali jednu trgovinsku firmu, koja je postala uspešna veoma brzo.

Tags: ,

Žene obožavaju proleće i sve što je romantično i cvetno. Zato smo za dame pripremili najbolje i najnežnije arome koje će moći da koriste tokom narednih meseci. Ovi parfemi su veoma uzbudljivi i lagani za nošnju. Isprobajte ih!

Love, ChloeEauFlorale je izrazito ženstvena nota koja će Vas učiniti lepršavo laganom. Mala bočica svežeg vazduha rashlađuje originalnu kompoziciju, daje joj prefinjeno i sofisticirano ljubavno lice i poklanja eterični aspekt originalnoj formuli. Bogat je cvetnih akorda koji su osveženi brilijantnim notama ozona.

JustCavalli od parfemske kuće Roberto Cavallije sasvim in! Okarakterisan je kao kremasto cvetni i veoma seksi. Ovaj nov miris u visokim notama ponudiće blistave i iskričave kapljice nerolija, koji najavljuje seksi srce od cvetova tiare sa Tahitija, sa toplim, maznim i kremastim akordima ružinog drveta u osnovi.

Med kao potpuno prirodna materija utiče na naše celokupno zdravlje,pa tako i na zdravlje kose.NJegovom upotrebom dolazi do jačanja korena kose i tako se smanjuje opasnost od opadanja kose.Sirće,koje kada se konzumira u malim količinama povoljno utiče na zdravlje,takođe utiče povoljno na kosu,povećava njen volumen i sjaj.Kombinacija ove dve materije oporaviće vašu kosu i ojačati je. Kako napraviti rastvor za jačanje kose Potrebni sastojci: 1.1 kašika meda 2.1 kašika sirćeta i 3.pola čaše mlake vode.Dobro promešati sastojke,da se sjedine i dobije homogena masa. 4.Rastvor sipati u flašicu sa raspršivačem. 5.Kosu oprati i prosušiti sa peškirom 6.Razdeliti kosu na manje pramenčiće i rasprsnuti na svaki deo,po malo. 7.Umasirati u koren kose 8.Osušiti kosu,miris sirćeta će ispariti iz kosekad se osuši.

Veoma dugački nokti odlika su lošeg stila,naročito ako nisu lepi i negovani.Izguljen lak i da ne pominjemo...Još ako koristite lakove jakih boja,izgledaćete jeftino.Nijedna žena koja drži do sebe neće sebi dopustiti da izađe iz kuće ovako neuredna.Nokte skratite na pristojnu dužinu,mažite ih neupadljivim lakovima i vodite računa da vam zanoktice uvek budu besprekorne. OGRUBELE PETE Iako ćete narednih nekoliko meseci provesti u zatvorenim cipelama i čizmama,ne zapostavljajte negu nogu,a posebno stopala.Vodite računa o petama,ne dozvolite da ogrube i zadebljaju,i redovno sređujte nokte.

Džabe vam sva sminka i super krpice ako zapostavljate higijenu i osnovna pravila nege.Ne brukajte se,budite žena sa stilom.

PRETANKE OBRVE

Iako se prirodan izgled vraća u modu,obrve ne smeju da vam budu ni zapuštene.Ne tanjite ih,ali nemojte ni da gajite žbunove iznad očiju. Pretesna garderoba Čak i najseksipilnija i najzgodnija žena može da deluje vulgarno i jeftino u pretesnoj odeći,naroćito ako nije primerena prilici.

Strana 1 od 4

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.