Restoran Vuk

Adresa:

Vuka Karadžića 12, Beograd, Srbija

Lokacija:

Centar grada

 

Ovaj restoran ima tridesetogodišnju tradiciju u pružanju odlične usluge, koja podrazumeva kvalitetnu tradicionalnu kuhinju i odličnu atmosferu. Restoran je nedavno renoviran i kapacitet mu je značajno proširen. Ipak, preporučujemo vam da napravite rezervaciju pre dolaska, ozbzirom da je izuzetan kvalitet restorana napravio ovo mesto veoma popularnim kod Beograđana.

Restoran Peking Adresa: Vuka Karadžića 2, Beograd, Srbija Lokacija: Centar grada Restoran Peking je najstariji i jedini kineski restoran u Beogradu koji je klasifikovan sa četiri zvezdice od strane nadležnog ministarstva. Ovaj restoran se nalazi u maloj ulici koja seče Knez Mihajlovu i ima kapacitet za 120 gostiju. Ako niste ljubitelj srpske kuhinje ili želite da probate nešto novo, ovo je verovatno najbolje mesto da osetite atmosferu Pekinga u samom centru grada.

Restoran Opera Adresa: Obilićev Venac 30, Beograd, Srbija Lokacija: Centar grada Restoran Opera ima vrlo lepu letnju baštu u pešačkoj zoni, dok je enterijer restorana intiman i doteran. Usluga je izvanredna, a jela internacionalne kuhinje često su pripremljena na  originalan način i zaista su nezaboravno iskustvo za sve gurmane.

Restoran Dačo Adresa: Patrisa Lumumbe 49, 11000 Beograd Lokacija: Karaburma     Restoran Dačo je broj jedan nacionalni restoran za sve posetioce Beograda - apsolutno ga ne smete propustiti čak i ako niste ljubitelj srpke kuhinje. Autentičnan stil prikazuje razne motive srpskog folklora i seoskog života.

Restoran Na Ćošku (bivša Iguana) Adresa: Beogradska 37, 11000 Beograd, Srbija Lokacija: Centar - Vračar Jedan od restorana sa najboljim kvalitetom u odnosu na cenu - poznati beogradski restoran Iguana (posebno omiljen među strancima u Beogradu) nedavno se preselio na ovu adresu.

Restoran Zaplet

Adresa:

Kajmakčalanska 2, 11000 Beograd, Srbija

Lokacija:

Centar - Vračar

Restoran Zaplet je otvoren tek pre par godina, a već je postao izuzetno popularan i među Beograđanima i među turistima. Ističe se odličnom uslugom i upečatljivo urbanom i prijateljskom atmosferom.   

Restoran Little Bay Adresa: Dositejeva 9a, 11000 Beograd, Srbija Lokacija: Centar grada Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, Little Bay je definitivno jedan od najboljih beogradskih restorana. Ovaj restoran je deo poznatog Britanskog lanca.

Restoran Madera Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 43, 11000 Beograd Lokacija: Centar grada Fino doteran i prostran enterijer restorana Madera savršeno dopunjuje verovatno najlepša bašta u Beogradu - sa preko 370 udobnih mesta usred tašmajdanskog parka.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.