Splav Plastic Jam Splav Plastic Jam se nalazi u blizini Brankovog mosta na Novom Beogradu (nekada se nalazio na Duavu kod sportskog centra 25. maj). Na Plastic Jam-u se pušta progressive house, rnb i slična muzika. Cene pića su prosečne. Tip gostiju - za svakoga Vrsta: klub

Splav Exile Lokacija - Splav Exile je smešten ispod nedaleko od Starog savskog mosta (tramvajskog mosta) na Novom Beogradu. Tel: 062 607 586 Muzika - pušta se techno, commercial house i slična muzika. Cene pića su iznad proseka za Beograd. Exile je odlično mesto za duge letnje noći i nezaboravan provod do zore. Tip gostiju - na Exile izlazi uglavnom fancy ekipa Vrsta: noćni klub

Splav Freestyler Freestyler je splav locinaran na Savi, u blizini Starog savskog mosta na novobeogradskoj strani reke. Tel: 063 300 839 Na splavu se uglavnom pušta komercijalna dance i house muzika. Cene pića na Freestyler-u su iznad proseka. Tip gostiju - nešto mlađa ekipa u odnosu na npr splav Sound. Vrsta: noćni klub

Splav Sound Sound je jedan od najpoznatijih beogradskih splavova. Nalazi se na Savi, u blizini tramvajskog mosta, sa novobeogradske strane. Na Sound-u se pušta uglavnom non commercial house, dance i slična muzika. Cene pića su više od prosečnih. Tip gostiju - za sve, mada su gosti uglavnom stariji od 20 godina. Vrsta: noćni klub, idealno mesto za izlazak do jutra. Jedno od mesta u Beogradu koje svakako morate posetiti da bi osetili atmosferu "grada greha".

Splav Knjaz Lokacija - Novi Beograd, Blok 70, leva obala Save. Muzika - uglavnom rok, žive svirke. Cene na Knjazu su ispod proseka, dakle odlično mesto za dobar provod za male pare! Tip gostiju - uglavnom studenti Vrsta: Tokom dana splav Knjaz je odlično mesto za opuštanje i izležavanje na suncu, dok je noću poznat po živoj muzici.

Splav Cruise Splav Cruise se nalazi na Novom Beogradu, kod Bloka 70. Do splava se lako može doći i sa Ade Ciganlije, obzirom da u blizini kreću brodići za prevoz preko Save. Muzika - komercijalna Cene na splavu Crusie su uglavnom veće od proseka za Beograd, ali su zato kokteli i hrana odlični. Tip gostiju - za sve. Vrsta: koktel bar

Splav Monza Dunavski kej - blizina Hotel Jugoslavija Tel: 011 3190712 Muzika - pop, house, acid jazz... Cene pića na splavu Monza su umerene. Mesto je poznato po odličnoj hrani, preporučujemo palačinke! Tip gostiju - za sve tipove gostiju. Vrsta: Monza je bar-restoran.

Splav Lucas Lokacija - kultni splav Lucas se nalazi na Savi, između ušća i Brankovog mosta, sa novobeogradske strane reke. Tip muzike - narodnjaci. Cene pića su nešto više od proseka.

Strana 1 od 2

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.