Ptica Jazz Klub Adresa: Santiceva 08 Radno vreme: 10-01   Ptica je ustvari velika porodična kuća pretvorena u džez klub i danas je sjajno skrovito i opušteno mesto za izlazak. Poseban opuštajući ugođaj pruža letnja bašta, u kojoj se lagani džez fino slaže uz prigušeno svetlo i letnju vrelinu.

Que Pasa Adresa: Kralja Petra 13-15, Beograd Radno vreme: 09-02 Tel: +381 11 3284764 Que Pasa - veliki pab, poznat po odličnim tequila žurkama.

The Three Carrots Irish Pub

Adresa: Kneza Miloša 16

Radno vreme: 09-02

Tel: +381 11 2683748

The Three Carrots Irish Pub otvoren je pre više od15 godina kao prvi Irish pub u Beogradu. Sedite na pivo sa prijateljima, pogledajte utakmicu ili samo izblejite, ovde ćete uvek naići na zanimljivo društvo (a i na zanimljive vrste piva koje ćete teško naći bilo gde drugde u gradu).

Plato Pub Adresa: Akademski plato 1 Radno vreme: 09-02 Tel: +381 11 635010   Smešten u zgradi Filozofskog fakulteta, klub Plato je legendarno mesto odakle su počinjali svi veliki studentski protesti 90ih godina. Tokom dana popijte kafu na velikoj terasi Plato Pub-a ili svratite na pristojan, a ne preterano skup ručak, a uveče se opustite uz koktele i živu džez svirku. Pića su nešto skuplja od beogradskog proseka, ali lokacija, šarm i tradicija kluba Plato to opravdavaju.

Tramvaj

Adresa: Ruzveltova 2

Radno vreme: 08-04

Tel: +381 11 3408269

 

Tramvaj je pab smešten kod Vukovog spomenika, sa živom svirkom svako veče i odlično je mesto za provod u zimskom periodu. Svira se dobar bluz, džez i rok i sedi se do kasno u noć.

Klub Plastik Adresa: Takovska 34, Beograd Radno vreme: 23-06 Tel: +381 11 3245437   Klub Plastic je još jedno ogromno rave/techno mesto u centru grada, koje često posećuju vrhunski međunarodni DJevi. Plastik je zimi jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu, i definitivno ga preporučujemo za odličan provod u sitne sate. Na gornji nivo (klub Mint) ulazi se samo ukoliko ste spisku pozvanih.

Cafe Bizzare Adresa: Gospodar Jevremova 38 Radno vreme: 10-02   Bizarre se nalazi odmah do kafića Gaudi (opisan iznad) i ova dva mesta leti čine neobičnu simbiozu, mada je Bizzare nešto veći i uglavnom se pušta haus muzika, dok je Gaudi mirnije mesto. Tokom letenje sezone u baštama kafića se obicno okupi velika gužva, a zezanje u ova dva mesta se izmeša i stopi u jednu veliku žurku.

 

Strana 1 od 2

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.