Adresa: Miletićeva 45 Telefon: 021/520-735 E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. WWW: cafe.radio021.info Napomena: Prvi Radio kafe u Srbiji. Jedini kafe koji se nalazi ispod "živog" radija 021 i u kojem posetioci mogu uživo da osete i prepoznaju mističnost radija. Kafe je alternativa svim postojećim u gradu, a sam prostor je inovativan i interaktivan i pruža prijatan ambijent za sve Novosađane. http://www.enjoynovisad.com/images/ENS_logo_novi.gif komentar: Ovog leta radio 021 možete slušati u zagušljiivom stanu, a možete doći u osvežavajuću baštu Radio kafe-a i uz dobru kafu slušati ali i gledati program uživo!

Pivnica "Gusan"     Adresa: Zmaj Jovina 4 Napomena: Pivnica "Gusan" se nalazi u jednom od najlepših pasaža Novog Sada (možda i zato što je to jedini pasaž koji još uvek odoleva modernim građevinskim trendovima). Leti se postavlja velika bašta od drvenih klupa i stolova,u debeloj hladovini, a kada vremenske prilike nisu baš za baštu, zabava se seli u ambijent pravog pivskog podruma, sa bogatim izborom domaćih i stranih piva. komentar: Ono što je nas oduševilo je što se uz pivo može naručiti i meze, ali i neka ozbiljnija jela... Savršen recept za petak popodne... Vikendom se Gusan pretvara u odlično mesto za noćni provod, koji traje do sitnih sati, gde je muzika odlična, a ljudi su mnogo opušteniji nego na nekim drugim mestima. Samo zdanje u čijem se podrumu nalazi pivnica Gusan ima interesantnu istoriju i između ostalog služilo je kao gradska kuća i kao sud, a u njoj su gradonačelnici bili Svetozar Miletić i Stavan Branovački, a kao službenici su radili Jovan Jovanović Zmaj i Jakov Ignjatović.  

  Adresa: Natoševićeva 4 Telefon: 021/22-557 Radno vreme: od 17h Tipicne cene: Tip: kafe-klubovi Napomena: Jedno od onih kultnih mesta čija je reputacija ustanovljena insistiranjem na kvalitatnoj muzičkoj ponudi.

FRIDA Adresa: Ise Bajića 8/Dunavska 10  Napomena: Frida je još jedna novosadska kafe galerija, sa bogatom ponudom događanja. komentar: Kafe galerija u kojoj se održavaju izložbe, književne i pesničke večeri, kao i performansi umetnika... Svakako mesto gde ćete zadovoljiti glad za avangardnim vidom stvaralaštva.

Big Mama Adresa: Zmaj Jovina 2 Telefon: 064/226-8001 Napomena: U samom centru Novog Sada, klub koji je svojevremeno bio značajna stavka u novosadskom noćnom provodu. Jedno vreme su se povukli u ilegalu, a sada se vraćaju na scenu živim svirkamafkomentar: Godinama je BIG MAMA postajala omiljeno stecičte svih ljubitelja dobrog rocka i dobre atmosfere. Koncepcija kluba je zasnovana na živoj svirci kada nastupaju rock bendovi i svakodnevne rock žurke. Organizuju se različite tematske večeri, promocije pića, koktel večeri i sl.

ABSOLUT Adresa: Zmaj Jovina 12 Telefon: 021/422-469 Radno vreme: radnim danom i subotom: 10:00-24:00 nedeljom: 17:00-24:00 Tipicne cene: Nes kafa: 70 din, vino:80 din, kokteli(svaki dan u ponudi):150-300 din,tompusi: 600-4000 din. komentar: U samom centru grada, idealan kako za kafu preko dana, tako i za koktele u večernjim satima. Interesantan enterijer, stilski nameštaj, divani, fotelje...

Adresa: TC Bazar Napomena: Prostrana bašta s pogledom na grad komentar: Ovaj kafe/bar/restoran nalazi se na vrhu Tržnog centra Bazar, u samom srcu grada. Iako sa najlepšom baštom i najboljim pogledom na stari grad, tvrđavu i katedralu ovo mesto preporučujemo jedino u ranim jutarnjim satima. U svim ostalim slučajevima rizikujete gužvu i čekanje na slobodno mesto. Takođe, dobro proučite cenovnik i pamtite ono što ste naručili. Konobari umeju ponekad da se „zaračunaju“. Iako tipično pozersko mesto, vredi ga posetiti s vremena na vreme ako ništa bar zbog fantastične bašte i sjajnog vidika. Cene su prosečne, kafa je odlična a konobari bi mogli da porade na ljubaznosti.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.