Kraj jedne i početak nove kalendarske godine hiljadama godina u svim kulturama sveta vreme je kada se sravnjuju računi i prave planovi za budućnost, simbolično i doslovno. Mnogi od nas govore kako nam je ljubav najvažnija u životu, ali ipak, više svoje energije posvećujemo poslu i drugim brigama, a od “najvažnije stvari na svetu” očekujemo da se sama postavi na svoje mesto.

Saznajte sve što vas interesuje iz oblasti Zodijaka, Numerologije, Kineskog, Egipatskog horoskopa, Tarot... saznajte nesto više o značenju planeta i o značenju kuća u vašoj natalnoj karti...

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.